Voditeljica radionice:
IVANA MARIJANČIĆ
VIŠE O VODITELJICI NA:
Cover2a.jpg
  • YouTube Classic
  • Facebook App Icon
PRIJAVNICA:
MOLIMO VAS DA PRIJAVU POŠALJETE SAMO AKO STE SIGURNI U POHAĐANJE RADIONICE, AKO RADIONICU MOŽETE POHAĐATI NA LAPTOPU ILI STOLNOM RAČUNALU SA STABILNOM INTERNETSKOM VEZOM I AKO U PROSTORU U KOJEM ĆETE RADITI NISTE OMETANI.

PORUKA JE USPJEŠNO POSLANA!

SKORO KAO UŽIVO

NIZ ONLINE RADIONICA POTICANJA KREATIVNOSTI

PETKOM NAVEČER I NEDJELJOM POPODNE

Radionica - online, na Zoom-u:

 "A ŠTO U PARU?"

NEDJELJA 15. 11. 2020. od 14 do 16:30 sati

ONLINE VARIJANTA VJEŽBI S RADIONICE "A ŠTO U PARU?" PRILAGODBA JE SADAŠNJOJ SITUACIJI PROVOĐENJA AKTIVNOSTI KAD OSOBE TREBAJU OSTATI NA SVOJIM MJESTIMA.

MICATI SE S MJESTA NEĆEMO, A RAZVIJATI KREATIVNOST HOĆEMO.

PRIBLIŽAVATI SE JEDNI DRUGIMA NEĆEMO, A VJEŽBATI I SURAĐIVATI HOĆEMO. ZAIGRAJMO!

 

Ovo je prerada nekih od igara i vježbi koje smo radili na treninzima uživo tako da one sada ipak funkcioniraju na daljinu ili uživo u prostoru u uvjetima kad treba ostati na svom mjestu.

Izvedba je sada naravno drugačija, stoga ako ste radionicu "A što u paru?" već pohađali uživo, sada ćete neke od igara i vježbi (one koje su bile adaptabilne za online varijantu) isprobati na drugačiji način.

Radit ćemo u parovima na ZOOM platformi, a prikaz je to i rada koji je na isti način moguć u školskoj učionici. Također ove igre i vježbe možete prakticirati ako vas je samo dvoje.

Na ovoj radionici vježbat ćemo varijantu rada u paru kao da smo unutar veće grupe i varijantu kao da smo sami u dvoje.

Kroz rad u paru razvijat ćemo zapažanje, kreativno izražavanje tijelom, verbalno kreativno izražavanje, slušanje, suradnju i timski rad.

U prvom nizu različitih igara i vježbi ne trebaju nam nikakva pomagala ili samo papir i olovka, a u drugom nizu koristit ćemo dva seta kartica.

 

Kotizacija za radionicu je 130 kn i uključuje:

vođenje radionice + poštom (u koverti sa zaštitnom folijom) poslane materijale: potvrdu o pohađanju radionice, pisani podsjetnik na vježbe koje ćemo proći i dva seta kartica (36 kartica i 27 kartica).

 

PRIJAVLJIVANJE:

Zbog efikasnosti izvođenja programa, radionice će biti za grupe do 10 osoba.

Krajnji rok za prijavu je utorak 10. 11. 2020.

Prijavljivanje je putem obrasca ovdje s lijeve strane ili mailom na: marijancic@yahoo.com  ili  kreativantrening@gmail.com

Nakon što primite mailom odgovor na svoju prijavu, vršite uplatu radionice prema detaljima koje ćete dobiti u mailu. Ako radionicu za Vas plaća neka institucija/organizacija, navedite to u prijavi i pošaljite također podatke Vaše institucije/organizacije kako bismo mogli poslati račun.

Nakon što je Vaša uplata vidljiva, dobivate mailom pozivnicu za Zoom meeting to jest link preko kojeg ćete se spojiti na radionicu.

 

PODATCI KOJE TREBATE NAVESTI U PRIJAVI SU SLJEDEĆI:

- ime i prezime

- mail-adresu i broj mobitela

- zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija, (studenti - koji fakultet?)

- napomenite da je prijava za radionicu: "A što u paru?" i navedite datum.

Ako ste već pohađali ovu radionicu uživo, a sada želite probati i ovu reduciranu online varijantu, te već imate ovaj komplet kartica, molimo Vas pošaljite tražene podatke + napomenu da ste ju već pohađali pa će za Vas biti odobren popust.

Knjiga-kartice1a_edited.jpg